27 Μαρτίου, 2024

Μνήμη

Μνήμη

Ενίσχυση της μνήμης και των πνευματικών επιδόσεων, με φυσική επιλογή,

MEMOVIGOR 2

Η μνήμη αποτελεί θεμελιώδες συστατικό της ανθρώπινης βιολογικής και υποκειμενικής πραγματικότητας. Μέσω της μνήμης, επιτελείται οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας του εαυτού μας με το περιβάλλον. Η μνήμη είναι ο πυρήνας της προσωπικής μας ιστορίας.
Αναφέρεται στο παρελθόν, μας προετοιμάζει για το μέλλον και μας βοηθά να βιώσουμε το παρόν.Η μνήμη είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με τη μάθηση και τη λήθη. Μάθηση είναι η διαδικασία απόκτησης νέων πληροφοριών από το ανθρώπινο νευρικό σύστημα μέσω της συνδυασμένης λειτουργίας των αισθητηρίων οργάνων. Μνήμη είναι η αποθήκευση και η ανάκληση των πληροφοριών αυτών.Λήθη είναι η απώλεια των αποθηκευμένων πληροφοριών με το πέρασμα του χρόνου.Η λειτουργική οργάνωση της μνήμης περιλαμβάνει κατά σειρά διαδικασίες επιλογής και κωδικοποίησης, αποθήκευσης ή απόσβεσης, επανεύρεσης και ανάκλησης της πληροφορίας.

Η μνήμη χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες, την μακρόχρονη και τη βραχύχρονη. Η βραχύχρονη μνήμη διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα αλλά αν ένα ερέθισμα επαναληφθεί μπορεί να διατηρηθεί και παραπάνω. Αν τα ερεθίσματα που φαινομενικά είναι άσχετα μεταξύ τους συνδεθούν, τότε αποτελούν ένα σύνολο και είναι πιο εύκολο να διατηρηθούν στη μνήμη.

Η μακρόχρονη μνήμη έχει την ιδιότητα να επαναλαμβάνει γεγονότα και διάφορα ερεθίσματα και να τα ταξινομεί σε κατηγορίες και επομένως, να τα διατηρεί στη μνήμη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Γι’ αυτό καλό θα ήταν να ενισχύσουμε τη μνήμη μας και τις πνευματικές μας επιδόσεις, προτού βρεθούμε προ εκπλήξεως. Η πιο κορυφαία και πλήρης φυσική επιλογή- λύση αποτελλεί το σκεύασμα MEMOVIGOR 2, όπου παράλληλα έχει εξαιρετική δράση στην ανακούφιση από τις εμβοές και τους ιλίγγους,και βοηθά άμεσα τα παιδιά-άτομα με μεγάλη πνευματική κόπωση, λόγω μαθημάτων-εργασιών κτλ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : 4 ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΣΦΟΛΙΠΙΔΙΑ (φωσφατιδυλσερίνη,φωσφατιδυλαιθανολαμίνη,φωσφατιδυλοχολίνη,φωσφατιδυλοϊνοσιτόλη), Λ-ΑΚΕΤΥΛΟΚΑΡΝΙΤΙΝΗ, GINGKO BILOBA, ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΛΙΝΟΛΕΪΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β1,Β6,Β12,C,E, ΣΕΛΗΝΙΟ ,ΦΩΣΦΟΡΟ, ΚΑΛΙΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΜΥΡΤΙΛΟ.

 

Γιατί τα φωσφολιπίδια είναι τόσο σημαντικά ?

Είναι αναπόσπαστα συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών ,Παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη ,ωρίμανση και σωστή λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων, Όσο μεγαλώνουμε, τα φωσφολιπίδια αρχίζουν να φθίνουν και να υποβαθμίζονται, Το πιο γνωστό φωσφολιπίδιο είναι η < φωσφατιδυλσερίνη>, Το MEMOVIGOR 2 είναι το μόνο που έχει 4 φωσφολιπίδια για μέγιστη συνεργιστική δράση και αποτελεσματικότητα.

 

Πρόσφατη μελέτη για τα φωσφολιπίδια : Η σημασία των φωσφολιπιδίων επιβεβαιώνεται και από πρόσφατη έρευνα στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον.Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι όσοι συμμετέχοντες εμφάνιζαν συστηματική μείωση 10 συγκεκριμένων φωσφολιπιδίων στο αίμα ,είτε είχαν εκδηλώσει άνοια, είτε εκδήλωσαν το επόμενο διάστημα.Το ποσοστό επιτυχίας του τεστ έφτασε πάνω από 90%.

 

Πώς λειτουργεί το MemoVigor 2 :

A. Για την ενίσχυση της μνήμης και τη βελτίωση της νευρωνικής λειτουργείας Συμβάλει στην ενίσχυση των φωσφολιπιδίων του οργανισμού που λόγω ηλικίας φθίνουν, Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία έναντι των ελεύθερων ριζών που επιβαρύνουν και τις εγκεφαλικές λειτουργίες , Ενισχύει την μικροκυκλοφορία του εγκεφάλου.

Β. Για τους ιλίγγους και τις εμβοές Στοχεύει και αντιμετωπίζει τις διαταραχές του κοχλία και του αιθαισαίου με αποτέλεσμα στην βελτίωση κεντρικών και περιφερικών λαβυρινθικών συνδρόμων, όπως εμβοές, ίλιγγοι, βαρηκοΐες ,σύνδρομο Meniere, κλπ.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Κάθε συσκευασία περιέχει 20 δισκία των 900mg . 1 δισκίο την ημέρα ( το πρωί ) με το φαγητό. Συνιστάται 3μηνη θεραπεία. Μπορεί να επαναληφθεί η 3μηνη θεραπεία μετά από διακοπή 2 μηνών μεταξύ των 2 κύκλων. Κατάλληλο για άτομα 14 ετών και πάνω. Προειδοποιήσεις : σε περίπτωση λήψης αντιπηκτικών ή αντιθρομβωτικών φαρμάκων ,συμβουλευτείτε τον γιατρό σας .Δεν συνιστάται η χρήση κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και θηλασμού.

 

Γιατί το MemoVigor 2 είναι μοναδικό ? Περιέχει φυσικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες ,Προϊόν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το μόνο με 4 φωσφολιπίδια, Συστήνεται από ΩΡΛ/Νευρολόγους/Ιδιωτικά & Δημόσια Νοσοκομεία , Κλινικές μελέτες .

Σας προτείνουμε

Vitabiotics Neurozan Original Βιταμίνες για Μνήμη 30tabs

Vitabiotics Neurozan Original Βιταμίνες για Μνήμη 30tabs

 Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες. Προηγμ...

Τιμή εταιρείας: 29,00 €
Τιμή Dna: 23,78 €
Solgar Ginkgo Biloba 60mg 60caps

Solgar Ginkgo Biloba 60mg 60caps

 Solgar Ginkgo Biloba 60mg 60caps. Βό...

Τιμή εταιρείας: 30,70 €
Τιμή Dna: 19,65 €
MEMOVIGOR 2 για Mνήμη - Ιλίγγους - Εμβοές της BIONAT 900mg 20δισκία

MEMOVIGOR 2 για Mνήμη - Ιλίγγους - Εμβοές της BIONAT 900mg 20δισκία

Το MEMOVIGOR 2 της BIONAT,είναι ένα συμπλήρωμα...

Τιμή εταιρείας: 23,00 €
Τιμή Dna: 15,64 €